COOL & COZY HOME

COOL & COZY HOME er vores helt eget mærke. Produkterne er inspireret af den nordiske stilrene hygge kombineret med den farverige marokkanske coolness. Tilsammen kvalitetsprodukter produceret med kærlighed og under ordnede forhold.

MAROKKO MØDER DANMARK

Ejerne af Cool & Cozy, Hicham og Trille Dif er bosat på Vesterbro, men da Hicham oprindeligt er fra Marokko, rejser parret flere gange om året til landet for at finde inspiration til nye produkter.

Deres forskellige kulturelle baggrunde giver en særlig kombination, som er sin helt egen, hvor dansk hygge møder marrokansk coolnes.

Trille og Hicham er begge yderst visuelle personer, der værdsætter kvalitet samtidig med funktionalitet, hvilket afspejles i COOL & COZY HOME. 

HÅNDDREJET TAGINE

De første produkter fra COOL & COZY HOME er de smukke og farve tagines. Tagine er et uundværligt redskab i den marraokanske køkken og har været anvendt i århundrede til madlavning på den afrikanske nordkyst

Nu har du mulighed for at stifte bekendskab med det krydderede marrokansk køkken gøre dem kunsten efter. Eller måske tilføje dit helt eget nordisk præg..

HÅNDDREJET KERAMIK

De skønne stribede skåle og fade er et af de ikoniske produkter fra COOL & COZY HOME. Skål og fade er hånddrejet og håndmalet af pottemagere i Marroko, der har haft keramik som deres levebrød gennem flere generationer.

Når du køber keramik fra COOL & COZY HOME får du ikke blot et helt unik og smukt produkt, du er også med til at støtte lokalbefolkningen i Marrokko til at forsørge deres familier og vedligehold den ældgamle tradition. 

 

0