MERE END BLOMSTER

Hos Cool & Cozy er vi mere end blomster og planter. Vi sælger også udvalgte mærker og varer som står os nært med god kvalitet, naturlige ingredienser og fremstilling uden unødvendige kemikalier og giftstoffer. Så hvis du vil have en lille ekstra ting med, så kom endelig forbi vores butik og se vores udvalg..

PLANTER

Udover vores udvalg af smukke blomster til buketter eller potter til enhver anledning, har vi også et bredt udvalg af planter til hjemmet. Ligesom vores blomster sørger vi altid for, at købe vores planter i god kvalitet så de vil leve et langt og lykkeligt liv i dig hjem, med en smule hjælp fra dig, naturligvis. Vi har et bredt udvalg fra de mindre potteplanter til større gulv planter.

KERAMIK

Vi har et udvalg af keramiske potter som er fremstillet i Italien og Marokko, så din plante er godt klædt på til at blive fremvist hjemme hos dig. Vores potter er i flere forskellige farver og størrelser, så den helt rigtige passer til din plante og din smag. Og vi hjælper selvfølgelig gerne med at finde den rigtige størrelse.

CHOKOLADE OG MERE

Hvis det ikke blot er synet der skal forkæles med noget smukt, så har vi også lidt lækkert til ganen. Vi tilbyder et bredt udvalg af chokolade fra Summerbird, både vores flot indpakkede æsker og poser – og hvis du selv lige skal smage på varen, har vi også enkeltstykker. Udover chokolade har vi også Marvis tandpasta så smilet kan vises frem, håndcreme til altid at have i tasken og meget andet har vi på hylderne.

INTERIØR

Det er ikke kun smukke planter og blomster vi kan tilbyde at tage med hjem. Vi har også et bredt sortiment af forskellige ting til dit interiør. Vaser til buketten, saksen til at vedligeholde den, bøger, stole, lys og lignende hvis du trænger til noget nyt til hjemmet. Så kom endelig forbi og se hele vores sortiment. Det kunne jo være, der var lige det, du manglede.

0