CHAMOMILE DREAM – SOLARIS TEA

DKK 95,00

50 GR LUKSUS LØS KAMILLE TE FRA SOLARIS

Nyd fordelene med kamille te med denne prisvindende beroligende, koffeinfri blanding. Denne unikke og gavnlige te er velegnet til hele familien og især til børn. Solaris har skabt en lækker blanding af sød kamille, rose og fennikel, som ikke kun smager godt, men den har også en afslappende og beroligende effekt. Det er en perfekt mulighed inden sengetid. Nyd vores unikke, aromatiske blanding sikkert i den viden, at alle disse urter er certificeret økologisk.

Brugsanvisning
• Brug 1 tsk urter pr. Krus kogende vand.
• Tilsæt i 5-10 minutter.
• Geninfusion op til 1 gang.
• Lav op til 35 standard kopper te

Ingredienser
Havrestrå *, kamilleblomster *, kalkblomst *, rosenblade *, fennikelfrø *.
*) Certificeret organisk

Om kamille
Kamille kommer fra blomster af daisylignende planter, der er en del af Asteraceae-familien og findes i mange regioner over hele kloden. Denne fantastiske og unikke urt har en sød, træagtig, urtelugt med en frugtagtig underdel og en markant blomsteragtig, jordagtig smag.

Kamille te fordele skyldes primært dets antioxidant, antiinflammatoriske, afslappende og lindrende egenskaber. Af disse grunde er kamille blevet brugt som et urtemedicin i århundreder i mange områder af verden. I nogle kulturer er det en skik at bade nyfødte babyer for første gang i kamillevand, et ritual der menes at have både terapeutiske egenskaber og symbolsk betydning. I det gamle Egypten blev denne fortryllende urt anset for at være en hellig gave fra Ra, den magtfulde solgud. Skriftlige optegnelser over brugen af ​​kamille i urtemedicin findes i flere antikke græske kilder.

Nyd fordelene med kamille te med denne prisvindende, koffeinfri aromatiske te fra Solaris. Denne lækre og gavnlige blanding af kamille, rose og fennikel har en beroligende og afslappende effekt samt antioxidante og antiinflammatoriske egenskaber.

– – – – –

Solaris Tea er en familievirksomhed fra Irland, der er specialiseret i at udvikle teblandinger med udelukkende økologiske urter, krydderier og te.

Solaris garanterer, at al te produceres i overensstemmelse med højeste standard med hensyn til kvalitet og holdbarhed. Alle blandinger er rene, så det ikke indeholder tilsatte duftstoffer eller smagsstoffer.

På lager

0