I LOVE – SOLARIS TEA – HJERTECHAKRA

DKK 65,00

Denne opløftende urtete-blanding med kamille, citronverbena, fennikel og rose er beroligende, trøstende og fremmer en mild følelse af lethed og indhold.

Ingredienser: Kamille, fennikel, kanel, citronverbena, rosenblade, stjerneanis, kardemomme, lavendel.

Indhold: 15 bionedbrydelige pyramideposer af 2 gr.

Anvendelse: 100° C varmt vand hældes over teposen. Lad trække i 3-5 minutter. Teposen kan bruges op til to gange.

100 % økologisk

Jeg elsker – Heart Chakra Anahata
Det fjerde Chakra beliggende nær hjertet i midten af ​​brystområdet.Fokuser på dit hjertechakra Anahata for at fremme omsorg og medfølelse.

Vores evne til at elske andre og os selv er forbundet med hjertet. Heart Chakra er centrum for din følelse af omsorg og medfølelse og opmuntrer os til virkelig at elske og virkelig tilgive. At koncentrere sig om dette Chakra nærer vores åbenhed i deling og i at give og modtage ubetinget kærlighed. Hjerte Chakra Anahata er også helbredelsescentret og fremmer selvkærlighed, venlighed og respekt.

– – – – –

Solaris Tea er en familievirksomhed fra Irland, der er specialiseret i at udvikle teblandinger med udelukkende økologiske urter, krydderier og te.

Solaris garanterer, at al te produceres i overensstemmelse med højeste standard med hensyn til kvalitet og holdbarhed. Alle blandinger er rene, så det ikke indeholder tilsatte duftstoffer eller smagsstoffer.

På lager

0