JASMINE GREEN – SOLARIS TEA

DKK 59,00

JASMINE GREEN Pyramide-teposer 15x2g

Den unikke grønne te kommer oprindeligt fra den prestigefyldte Jiangxi-provins i Kina, hvilket gør teen til endnu en første klasses te. Teen er omhyggeligt håndplukket for at holde hele bladet intakt. Derefter dampes bladene forsigtigt over hele jasminblomster for at skabe den sensuelle opløftende aroma og smag som teen har. Jasmin te er har et naturligt højt indhold af antioxidanter, hvilket kan have mange sundhedsmæssige fordele. Det betragtes også som et godt supplement til dem, der ønsker at tabe sig. En velsmagende te i høj kvalitet!

Nyd Solaris’ unikke, aromatiske blanding sikkert i den viden, at alle disse urter er certificeret økologisk.

Brugsanvisning
• Brug 1 tepose pr. Krus med 100 ° C varmt vand (bedst filtreret)
• Tilsæt i 3-5 minutter eller efter smag
• Geninfusér op til 3 gang
• Gør 15-45 kopper (når de geninfunderes)

Ingredienser
100% Jasmine grøn te*
*) Økologisk certificeret

Bionedbrydelige teposer!
Alle Solaris’ syede teposer og pyramider er lavet af biologisk nedbrydeligt PLA afledt af majsstivelse og er certificeret ikke-GMO!

– – – – –

OM SOLARIS
Solaris Tea er en familievirksomhed fra Irland, der er specialiseret i at udvikle teblandinger med udelukkende økologiske urter, krydderier og te.

Solaris garanterer, at al te produceres i overensstemmelse med højeste standard med hensyn til kvalitet og holdbarhed. Alle blandinger er rene, så det ikke indeholder tilsatte duftstoffer eller smagsstoffer.

På lager

0