MATE CACAO MINT LOOSE TEA

DKK 95,00

50 GR LUKSUS MATE CACAO MINT TE FRA SOLARIS

En forfriskende kombination af certificeret organisk grøn mat, kakao skræl og pebermynte. Denne lækre teblanding er rig på essentielle mineraler og vitaminerne A, C, E og B. Mate er en hellig plante af Guarani-indianerne i Paraguay og Argentina, hvor den har en lang historie med brug for sine sundhedsfremmende virkninger. Mate er naturligt energisk og stimulerende med et meget lavere koffeinindhold end kaffe.

Den forfriskende smag af Green Mate suppleres med den rige, cremede smag af Cocoa Peels med et strejf af pebermynte.

Lækker økologisk grøn maté kombineret med pebermynte og kakao skræl
Mate er naturligt energisk og stimulerende med et meget lavere koffeinindhold end kaffe.

Brugsanvisning
Brug 1 tsk pr. krus 100 ° C varmt vand
Tilsæt i 3 min
Geninfusion op til 3 gange
Lav 35-105 kopper (når de geninfunderes)

Ingredienser
Maté * 60%, kakao skræl * 30%, pebermynte * 10%.
*) Certificeret organisk

Om Mate
Mate er en traditionel sydamerikansk drink, der stammer fra yerba mate-planten. Det har været forbundet med mange fordele. Ud over at have meget nærende indhold og antiinflammatoriske egenskaber er Mate også fyldt med antioxidanter. Dette er molekyler, der menes at have mange fordele på grund af deres evne til at bekæmpe frie radikaler, ustabile molekyler, der bidrager til en række forhold. Mate har også antiinflammatoriske, antimikrobielle og energigivende egenskaber.

Guarani indfødte var de første til at bruge Yerba Mate til at forberede drinks. De brugte det også til andre formål, såsom kult og valuta. Da europæiske kolonisatorer ankom, spredte forbruget af Mate sig til andre områder på det amerikanske kontinent først og verden senere.

Nyd det meget nærende indhold af Mate med denne forfriskende kombination af certificeret organisk Mate, pebermynte og kakao skræl. Mate er kendt for sine antioxidante og energigivende egenskaber. Tilsætningen af ​​pebermynte og kakao skræller giver denne lækre drik en lækker unik smag.

– – – – –

Solaris Tea er en familievirksomhed fra Irland, der er specialiseret i at udvikle teblandinger med udelukkende økologiske urter, krydderier og te.

Solaris garanterer, at al te produceres i overensstemmelse med højeste standard med hensyn til kvalitet og holdbarhed. Alle blandinger er rene, så det ikke indeholder tilsatte duftstoffer eller smagsstoffer.

På lager

0