PEPPERMINT DELIGHT – SOLARIS TEA

DKK 95,00

50 GR LUKSUS PEBERMYNTE TE FRA SOLARIS

Det er en vidunderlig beroligende og forfriskende blanding af pebermynte, lakrids, kanel og fennikel. Alle urterne er dyrket økologisk og er håndblandet for at opnå en optimal smag og kvalitet. Eksperter anser pebermynte te som en god støtte til dit fordøjelsessystem. I traditionel urtemedicin betragtes et sundt fordøjelsessystem som grundlaget for et godt helbred. En yderst velsmagende te i høj kvalitet!

Brugsanvisning
• Brug 1 tsk urter pr. Krus kogende vand.
• Tilsæt i 5-10 minutter.
• Geninfusion op til 1 gang.
• Lav op til 35 standard kopper te

Ingredienser
Pebermynte* (30%), kanel* (20%), lakridsrod*, fennikelfrø* (16%), anisfrø*

*) Økologisk certificeret

Om Pebermynte
Pebermynte er en mynte, der stammer fra Europa og Mellemøsten, men kan findes i mange regioner i verden i dag.

Der findes mange gamle fortællinger, der omhandler den fantastiske urt. I græsk mytologi blev denne urt født, da gudinden Persefone fandt ud af, at Gud Pluto var forelsket i Minthe, en nymfe, og derfor gjorde hun hende til en plante. I århundreder har denne ingrediens været brugt som et urtemedicin. Dens anvendelse går tilbage til det gamle Egypten og til de gamle grækere og romere.

– – – – –

Solaris Tea er en familievirksomhed fra Irland, der er specialiseret i at udvikle teblandinger med udelukkende økologiske urter, krydderier og te.

Solaris garanterer, at al te produceres i overensstemmelse med højeste standard med hensyn til kvalitet og holdbarhed. Alle blandinger er rene, så det ikke indeholder tilsatte duftstoffer eller smagsstoffer.

På lager

1