SHOP

Cool & Cozy Home er produkter skabt og produceret af Cool & Cozy til det moderne og trendy hjem. Du får unikke produkter i høj kvalitet skabt ud fra kærlighed til godt design.

 • Marokkansk tagine. Hånddrejet tagine fra Marokko produceret af Cool&Cozy Home. Udforsk det marrokanske køkken med denne luksus tagine. Findes i 3 størrelse. Small: 25 cm (1 person) Medium: 30 cm (2 personer) Large: 35 cm (4 personer) Find inspiration og opskrifter på bloggen
 • Marokkansk tagine. Hånddrejet tagine fra Marokko produceret af Cool&Cozy Home. Udforsk det marrokanske køkken med denne luksus tagine. Findes i 3 størrelse. Small: 25 cm (1 person) Medium: 30 cm (2 personer) Large: 35 cm (4 personer) Find inspiration og opskrifter på bloggen
 • Sale!

  NAJMA’S – Stribet sort skål

  kr. 88,00kr. 184,00
  NAJMA'S KERAMIK - Stribet Sort Skål Hånddrejet og håndmalet skål fra Marokko produceret af Cool&Cozy Home. Pynter på ethvert bord både til hverdag og fest. NAJMA betyder stjerne på Marrokansk. NAJMA står for kvalitet, familiære værdier og ægte håndværk. Serien NAJMA'S er dedikeret til Hichams mor, som hedder Najma og er en stjerne i vores liv. Skålene er hånddrejet og håndmalet i Marokko på et lille familieværksted, der har haft keramik som levebrød gennem generationer. Striberne kan derfor varierer i farve og tykkelse, hvilket er en del af varens unikke udtryk. Findes i 3 størrelser: Small: 10,5 cm Medium: 13,3 cm Large: 16 cm Findes også med striber i blå, rød, grøn og nude.
 • Sale!

  NAJMA’S – Stribet rød skål

  kr. 88,00kr. 184,00
  NAJMA'S KERAMIK - Rød stribet skål Hånddrejet og håndmalet skål fra Marokko produceret af Cool&Cozy Home. Pynter ethvert bord både til hverdag og fest. NAJMA betyder stjerne på Marrokansk. NAJMA står for kvalitet, familiære værdier og ægte håndværk. Serien NAJMA'S er dedikeret til Hichams mor, som hedder Najma og er en stjerne i vores liv. Skålene er hånddrejet og håndmalet i Marokko på et lille familieværksted, der har haft keramik som levebrød gennem generationer. Striberne kan derfor varierer i farve og tykkelse, hvilket er en del af varens unikke udtryk. Findes i 3 størrelser: Small: 10,5 cm Medium: 13,3 cm Large: 16 cm Findes også i Nude, Blå, Grøn og Sort.
 • Sale!

  NAJMA’S – Stribet nude skål

  kr. 88,00kr. 184,00
  NAJMA'S KERAMIK - Stribet Nude skål Hånddrejet og håndmalet skål fra Marokko produceret af Cool&Cozy Home. Pynter på ethvert bord både til hverdag og fest. NAJMA betyder stjerne på Marrokansk. NAJMA står for kvalitet, familiære værdier og ægte håndværk. Serien NAJMA'S er dedikeret til Hichams mor, som hedder Najma og er en stjerne i vores liv. Skålene er hånddrejet og håndmalet i Marokko på et lille familieværksted, der har haft keramik som levebrød gennem generationer. Striberne kan derfor varierer i farve og tykkelse, hvilket er en del af varens unikke udtryk. Findes i 3 størrelser: Small: 10,5 cm Medium: 13,3 cm Large: 16 cm Findes også med striber i blå, rød, grøn og sort.
 • Sale!

  NAJMA’S – Stribet grøn skål

  kr. 110,00kr. 184,00
  NAJMA'S KERAMIK - Stribet grøn skål Hånddrejet og håndmalet skål fra Marokko produceret af Cool&Cozy Home. Pynter på ethvert bord både til hverdag og fest. NAJMA betyder stjerne på Marrokansk. NAJMA står for kvalitet, familiære værdier og ægte håndværk. Serien NAJMA'S er dedikeret til Hichams mor, som hedder Najma og er en stjerne i vores liv. Skålene er hånddrejet og håndmalet i Marokko på et lille familieværksted, der har haft keramik som levebrød gennem generationer. Striberne kan derfor varierer i farve og tykkelse, hvilket er en del af varens unikke udtryk. Findes i 3 størrelser: Small: 10,5 cm Medium: 13,3 cm Large: 16 cm Findes også med striber i blå, rød, nude og sort.
 • Sale!

  NAJMA’S – Stribet Blå skål

  kr. 88,00kr. 184,00
  NAJMA'S KERAMIK - Stribet Blå Skål Hånddrejet og håndmalet skål fra Marokko produceret af Cool&Cozy Home. Pynter på ethvert bord både til hverdag og fest. NAJMA betyder stjerne på Marrokansk. NAJMA står for kvalitet, familiære værdier og ægte håndværk. Serien NAJMA'S er dedikeret til Hichams mor, som hedder Najma og er en stjerne i vores liv. Skålene er hånddrejet og håndmalet i Marokko på et lille familieværksted, der har haft keramik som levebrød gennem generationer. Striberne kan derfor varierer i farve og tykkelse, hvilket er en del af varens unikke udtryk. Findes i 3 størrelser: Small: 10,5 cm Medium: 13,3 cm Large: 16 cm Findes også med striber i sort, rød, grøn og nude.

Titel

Go to Top