SHOP

Hos Cool & Cozy finder du interiør til det stilfulde og hyggelig hjem. Vi sælger nøje udvalgte produkter i høj kvalitet og gerne med en inspirerende historie bag.
Se vores skønne udvalg af krukker, vaser, tæpper og meget mere til det moderne hjem.

 • Ønsk tillykke med stil. Skønt kort med blomster fra Cool & Cozy. A6 kort uden kuvert.
 • Udsolgt
  Den smukke Københavner krukke fra Bergs potter er inspireret af de originale potter fra Fredensborg Slot. Du får altså ikke blot en smuk og funktionel krukke, men også en lille bid af Danmarks historien. Københavnerpotten er hånddrejet keramik med farvet glassur. Potten har hul i bunden og sælges med underskål. Københavnerkrukken findes i størrelserne 10-25 cm i diameter. Fåes også med sandfarvet, gul og grøn glasering.
 • HOFF – Raw Grey – Alle størrelser

  kr. 75,00kr. 525,00
  Hoff blomsterkrukken fra Bergs Potter Hoff blomsterkrukken er frisk og moderne. Den grå krukke med glaseret underskål er skøn kombination, der gør dit hjem personligt og unikt. Mix & match! Vælg mellem en grøn, grå eller rustrød underskål. Grafisk designer Anne Hoff står bag udformningen af denne serie potter af rå uglaseret terracotta, som giver planterødderne de ultimativt bedste vilkår, så planterne stortrives. 8, 14, 18 og 25 cm i diameter Fåes også i Rosa terracotta  
 • Underskål til Hoff blomsterkrukken fra Bergs Potter. Hoff blomsterkrukken er frisk og moderne. Den grå krukke med glaseret underskål er skøn kombination, der gør dit hjem personligt og unikt. Potten findes også i 8, 18 og 25 cm. 14 cm i diameter
 • JULIE – ROSA

  kr. 65,00kr. 365,00
  Less is more Julie er den mest populære potte fra Berg’s Potter. Denne klassiske, hånddrejede potte fra Berg’s potter passer ind i alle hjem. Den elegante potte lader altid planten være i fokus. Findes i størrelserne 8cm - 21cm i diameteren Potten har hul i bunden og sælges med underskål i samme farve. Fåes også i grå.
 • KØBENHAVNER – GRØN

  kr. 230,00kr. 500,00
  Den smukke Københavner krukke fra Bergs potter er inspireret af de originale potter fra Fredensborg Slot. Du får altså ikke blot en smuk og funktionel krukke, men en lille bid af Danmarks historien. Københavnerpotten er hånddrejet keramik med farvet glassur. Potten har hul i bunden og sælges med underskål. Københavnerkrukken findes i størrelserne 10-25 cm i diameter. Fåes også med sandfarvet, gul og sort glasering.
 • Underskål til Hoff blomsterkrukken fra Bergs Potter. Hoff blomsterkrukken er frisk og moderne. Den grå krukke med glaseret underskål er skøn kombination, der gør dit hjem personligt og unikt. Potten findes også i 14, 18 og 25 cm. 8 cm i diameter
 • HOFF – Raw Rosa – Alle størrelser

  kr. 75,00kr. 525,00
  Hoff blomsterkrukken fra Bergs Potter Hoff blomsterkrukken er frisk og moderne. Lerkrukken med glaseret underskål er skøn kombination, der gør dit hjem personligt og unikt. Mix & match! Vælg mellem en grøn, grå eller rustrød underskål. Grafisk designer Anne Hoff står bag udformningen af denne serie potter af rå uglaseret terracotta, som giver planterødderne de ultimativt bedste vilkår, så planterne stortrives. 8, 14, 18 og 25 cm i diameter Fåes også i grå ler.  
 • Smuk keramik vase fra Berg's Potter i HIGH YELLOW Den skønne vase er hånddrejet og glasseret i en smuk gul farve, der passer til det moderne hjem og giver dine buketter ekstra liv. Vasen lyser også smukt op uden blomster i. Diameter: 12 cm Højde: 20 cm
 • KØBENHAVNER – GUL

  kr. 230,00kr. 500,00
  Den smukke Københavner krukke fra Bergs potter er inspireret af de originale potter fra Fredensborg Slot. Du får altså ikke blot en smuk og funktionel krukke, men også en lille bid af Danmarks historien. Den knaldgule farve er inspireret af farverne på de gamle huse i Dragør. Københavnerpotten er hånddrejet keramik i fineste italienske ler med farvet glassur. Potten har hul i bunden og sælges med underskål. Københavnerkrukken findes i størrelserne 10-25 cm i diameter. Fåes også med sandfarvet, grøn eller sort glasering.
 • 2 stk kvalitetslys fra Ester & Erik i farven “champagne” Lyset er fremstillet af voks af 100 pct. ren duftfri paraffin og vægen er lavet af 100 pct. bomuld. 11 timers brændetid. Den spidse top er ikonisk for et Erik & Ester-lys. Laklyset i “champagne” er 42 cm højt Prisen er for et par á 2 stk Brændetid ca. 11 timer _ _ _ _ _ _ OM ESTER & ERIK I 1987 grundlagde Ester og Erik Møller virksomheden ester & erik, som i dag er et højt anset brand i verden. Kvalitet og håndværk har altid været nøgleord for ester & erik, og deres tidløse lysdesign går aldrig af mode. Det er netop grunden til at deres klassiske produkter har eksisteret så længe. IKONISKE STAGELYS Det klassiske stagelys er det allerførste lys, der blev dyppet i Ester&Eriks produktion, og selv om det således har mere end 30 år på bagen, er det stadig deres absolut bedst sælgende lys. Fra begyndelsen har den fine, spidse top været det helt unikke ved lyset, som får sit elegante, slanke look fra dette helt særlige kendetegn – en signatur, som gør, at man altid kan kende et ester & erik-lys. Stagelyset fås i to forskellige højder, så de klassiske lys både kan varieres og kombineres i forskellige højder, men også så der er en højde for enhver smag. Materiale: Lyset er fremstillet af voks af 100 pct. ren duftfri paraffin fra Europas førende producent. Det er produceret på Ester&Eriks fabrik i Danmark, og vægen er lavet af 100 pct. bomuld. Bund: Lyset har en konisk form, som betyder, at lyset er afrundet i bunden, så det passer til de fleste stager. Selvsluk: Lyset er selvslukkende, så flammen slukkes, når der er 2-3 centimeter tilbage (dog anbefaler vi, at levnede lys altid er under opsyn) Slukkeguide: Vi anbefaler, at lyset slukkes med en lyseslukker for at undgå os samt sikre, at lyset slukkes helt, så vægen ikke står og gløder. Med en lyseslukker slukkes gløden 100 pct. så vægen er intakt. Ved lys med lak, guld eller sølv er det vigtigt, at man – efter slukning med lyseslukker – fjerner den øverste lakhinde i skålen rundt om vægen, så lyset uden problemer kan tændes igen. Brændevejledning: For at få en optimal brænding anbefaler vi altid at holde vægen kort, have minimum 10 cm’s afstand mellem lysene og ikke at sætte lysene i træk eller over en radiator.
 • Elegant og klassisk lysestage i børstet guld. Erik Møller skabte denne enkle lysestage til hans og Esters sølvbryllup. Alt tilbehør er lavet i et klassisk og elegant design, der sikrer, at lyset stadig er det centrale element. Samtidig går tilbehøret hånd i hånd med Ester & Eriks lyssortiment til det hyggelige og moderne hjem. Sæt lys i din verden. Lystestagen er 6 cm i diameteren og passer til de smukke kvalitetslys fra Ester&Erik. _ _ _ _ _ _ OM ESTER & ERIK I 1987 grundlagde Ester og Erik Møller virksomheden ester & erik, som i dag er et højt anset brand i verden. Kvalitet og håndværk har altid været nøgleord for ester & erik, og deres tidløse lysdesign går aldrig af mode. Det er netop grunden til at deres klassiske produkter har eksisteret så længe.
Go to Top