SHOP

Lækre plejeprodukter til den kræsne forbruger. Skønne dufte og ultimativ pleje af hele dig – lige fra håndsæber til bodylotion og duftlys. Gå på opdagelse i vores luksus sortiment, der både er en god gave til dig selv og andre.

 • Økologisk håndcreme med mandelolie fra Panier des sens. Cremen er rig på antioxidanter og er særdeles god til tørre hænder. Påføres så ofte det er nødvendigt fra fingerspidserne til håndleddet. En beskyttende håndcreme som absorberes hurtigt. indhold 30 ml. Perfekt til håndtasken.
 • Luksus italiensk tandpasta fra Marvis med smag af Anis Mint. Tandpastaen er i en klasse for sig selv og egner sig som gave til de, som går op i eksklusivt design. Den nye Anis Mint blander den frisk smag af mynte med et strejf af anis - en smagsvariant du helt sikkert bør prøve! Den rengør forsigtigt tænder og tandkød, og den cremede formel bekæmper plak og tandsten. Indeholder 75 ml Findes også i andre lækre smagsvarianter.
 • Luksus italiensk tandpasta fra Marvis med smag af aquatic mint. Tandpastaen er i en klasse for sig selv og egner sig som gave til de, som går op i eksklusivt design. Fåes i størrelserne: Small 25ml Medium 85ml Findes også i andre smagsvarianter.
 • Forkæl dine hænder med den lækre og velduftende LARANJINHA energizing håndcreme fra BENAMÔR. LARANJINHA betyder "lille appelsin" på portugistisk. Håndcremen indeholder ekstrakt fra portugisiske appelsiner, har en forfriskende og forførende behagelig duft. Den lette og fugtgivende konsistens trænger hurtigt ind i huden efterlader dine hænder så bløde og velplejede. 30 ml
 • Hvis du elsker den autentiske Alantoíne sæbe, vil du også elske den delikat parfumerede flydende sæbe fra Benamôr. Forkæl dine hænder! Indeholder 300 ml.
 • Benamôr Alantoin Håndcreme

  kr. 75,00kr. 100,00
  Benamôrs klassiske luksus håndcreme er rig, generøs og fyldt med lækre ingredienser og Alantoine-ekstrakt. Med sheasmør nærer den hænderne øjeblikkeligt, så de bliver synligt glattere og mere fugtede. Et must i håndklasken med sin vanedannende citrus-duft Tid til at vise dine hænder! 100% portogisisk! 30 ml kr 75,- 50 ml kr 100,-
 • Benamôr Lip Balm med alantoin-ekstrakt. Et must i håndtasken med sin vanedannende citron duft.

  Benamôrs seneste produkt til læberne er beriget med en kaskade af 99% naturlige ingredienser som sheasmør, arganolie, kokosnød og søde mandler.

  Dens ultra fløjlsagtige struktur blødgør og nærer øjeblikkeligt dine læber og beskytter dem mod eksterne angreb.

  Bliv kysse og sommerklar. Perfekt til håndtasken.

  Information om produktet: 

  • 99% naturlige ingredienser 
  • 0% paraben
  •  0% petroleum
  •  0% phenoxyethanol
  • Cruelty-free & VEGAN
  • Dermatologically testet

  Anvendelse:

  Påfør cremen på dine læber og spred den forsigtigt. Kan bruges gentagne gange, når det er nødvendigt i løbet af dagen.

  Ingredienser:

  - Bivoks, fugter og nærer, gør læberne blødere og glattere.

  - Shea Butter beskytter og blødgør læberne.

  - En blanding af vegetabilske olier (argan, kokosnød, mandel og olusolie) giver en blødgørende virkning, hvilket giver dine læber en ekstraordinær følelse af blødhed og hydrering, som forbedrer deres elasticitet

  Indeholder 12 ml.
 • Benamôrs traditionelle Alantoíne sæbe er en eksklusive blanding, der kombinerer sheasmør og den mirakuløse Alantoine. Resultatet? Super blød hud! Forkæl dine hænder! 30 gr. ren luksus
 • Luksus til badet. Med Alantoin Shower fra Benamôr, får du en gel der både renser, fugter og dufter fantastisk. Et must med sin vanedannende citron duft.
 • Alantoine er ikonisk med sin vanedannende duft af citrus. Benamôrs traditionelle Alantoíne body lotion er fyldt med allantoin, den ikoniske blødgørende ingrediens. Beriget med organisk citronekstrakt, dens ultra letvægts tekstur glatter øjeblikkeligt din hud, forfrisker og gør den blødere og genbalanceret. Normal til tør hud.
  • 83% Naturlige ingredienser
  • 0% parabener
  • 0% råolie
  • 0% phenoxyethanol
  • Dermatologisk testet
  Ingredienser: - Allantoin: er en klassisk vegetabilsk ingrediens, der er brugt i kosmetiske formler siden begyndelsen af ​​det 20. århundrede, der fungerer som en hudbeskytter og blødgørende. Det præsenterer en blød keratolytisk handling, der fremmer en naturlig skrælning, der gør huden blødere og glattere. - Organisk citronekstrakt: antioxidantegenskaber, det forhindrer hudens ældning. - Castorolie (vegetabilsk olie) og carnaubavoks (vegetabilsk voks): en blanding af kraftige naturlige blødgørende ingredienser, der fungerer som vegetabilske erstatninger for parrafin og vaselin. Bivoks: fugtgivende og nærende hud, gør den blødere og glattere. Normal til tør hud. 300 ml. 100% portugisisk! Fås i 4 ikoniske dufte: Alantoine, Rose Amélie, Jacarandá og Gordíssimo.
 • Den beskyttende lip cream Alantoíne er beriget med ren ekstrakt af allantoin, kokosolie, sheasmør, kærlighed og hengivenhed, der beskytter læberne mod eksterne aggressioner. Denne creme trøster, nærer og modner dine læber og gør dem kyssbare med en uimodståelig citronsmag. Det er tid til at forkæle dine læber! 98% naturlige ingredienser, 0% parabener, 0% råolie, 0% phenoxyethanolGrusfri, Vegan og Dermatologisk testet Påfør en lille smule creme på dine læber, når det er nødvendigt. Ekstern brug. Undgå øjenkontakt.
 • Benamôr Milky Body Cream er fyldt med naturlige ingredienser som sheasmør, aloe vera og arganolie og er en af Benamôrs eksklusive skønhedsopskrifter. Denne ultrafluidiske struktur synker ind som ingen anden og gør huden øjeblikkelig glattere, opfrisket og hydreret. Fås i 4 ikoniske dufte: Alantoine, Rose Amélie, Jacarandá og Gordíssimo. Alantoine er ikonisk med sin vanedannende duft af citrus. Blandingen af allantoinekstrakt og glycerin giver Alantoíne Body Cream en utrolig let konsistens, der absorberes af huden som ingen anden. Normal til tør hud. 150 ml. 100% portugisisk!

Titel

Go to Top