SHOP

Lækre sæber og cremer fra det anerkendte mærke Du Coeur Skøn pleje til dig eller som en luksus gave.

 • Fransk multirengøringsmiddel fra Du Coeur med æteriske olier og skøn duft af grapefrugt og salvie. Grapefrugt & Salvie Rengøringsspray er mild og drøj i brug, og tørrer ikke dine hænder ud. Ideel til rengøring af fedtede overflader, træværk og havemøbler. Få et skinnende rent og velduftende hjem. Indeholder 1L Leveres med spray/forstøver Uden syntetiske farvestoffer.
 • Udsolgt
  Du Coeur opvaskemiddel med duft af rosmarin og salvie.
  Dejlig tyk i konsistens og særdeles drøj i brug. Lavet på æteriske olier fra rosmarin og salvie planterne. Er uden parabener.
  Ægte fransk luksus i hverdagen. Indeholder: 1 liter Etiketten er vaskbar.
 • Denne skønne lavendel Marseille sæbe er lavet efter en gammel tradition i Marseille, af en master soapmaker, kogt i en stor gryde, med coprah olie. Copra er tørret kød eller kerne, af kokosnødden. Kokosolie er udvundet fra det og har gjort Copraolie et vigtigt landbrugsprodukt for mange kokos-producerende lande. Sæben indeholder det naturlige glycerin, som renser din hud blidt. Denne sæbe indeholder ikke animalsk fedtstoffer eller syntetisk overfladeaktiver. Sæben indeholder: lavendel & lavandin æteriske olier. Lækker sæbe til både hænder og krop. Indeholder 500 ml
 • Du Coeur marseillesæbe med oliven duft.
  Super plejende og skønt duftende hånd og body sæbe med oliven. Renser huden skånsomt  tilfører næring og fugt til huden Sæben fra Du Coeur indeholder naturligt glycerin, som renser din hud blidt. Lavet på æteriske olier og uden parabener og andet konservering.
  Indeholder: 500 ml Etiketten er vaskbar
 • Denne skønne spicy fruit Marseille sæbe er lavet efter en gammel tradition i Marseille, af en master soapmaker, kogt i en stor gryde, med coprah olie.

  Copra er tørret kød eller kerne, af kokosnødden. Kokosolie er udvundet fra det og har gjort Copraolie et vigtigt landbrugsprodukt for mange kokos-producerende lande. Sæben indeholder det naturlige glycerin, som renser din hud blidt. Denne sæbe indeholder ikke animalsk fedtstoffer eller syntetisk overfladeaktiver. Sæben indeholder: æteriske olie af kardemomme,Ylang, litsea cubeba, Patchouli, Davan,l emon,cumin og eucalyptus Lækker sæbe til både hænder og krop. Indeholder 500 ml
 • Denne skønne Tomato Leaf sæbe er lavet efter en gammel tradition i Marseille, af en master soapmaker, kogt i en stor gryde med coprah-olie. Copra er tørret kød eller kerne af kokosnødden. Kokosolie er udvundet fra det og har gjort Copraolie et vigtigt landbrugsprodukt for mange kokos-producerende lande. Sæben indeholder det naturlige glycerin, som tillader det at rense din hud blidt. Sæben er ideel som køkkenhåndsæbe Tomatblade-ekstrak neutraliserer duften af hvidløg, løg, selleri og andre madvarer, der sætter sig i hænderne. Denne sæbe indeholder ikke animalsk fedtstoffer eller syntetisk overfladeaktiver. Indeholder 300 ml
 • Få styr på din sæbebar med denne fine hvide sæbeskål fra Ministry of Soap. Rektangulær og i porcelæn med farvet tryk. Passer til de fleste sæbebarer op til 200g.
 • Skøn plejende håndcreme med Tiare flower fra DU COEUR. Den lækre creme plejer hænderne og efterlader en skøn duft. Indeholder 300 ml
 • Du Coeur flydende håndsæbe med tiara flower duft.
  Mild og skånsom mod hænderne.
  Sæbe er produceret efter en gammel tradition i Marseille, kogt i store gryder, med coprah olie. Copra er tørret "kød" eller af kernen af kokosnødden. Kokosolien er udvundet og har gjort Copraolie til et vigtigt landbrugsprodukt for mange kokos-producerende lande.
  Indeholder ikke animalske fedtstoffer eller syntetiske overfladeaktiver. Indholder: 300 ml
 • Du Coeur håndcreme med tomato leaf duft.
  Plejer hænderne og efterlader dem friske og velduftende.
  Cremen fra Du Coeur er beriget med vindruekerne olie, solsikkeolie og vitamin E samt tomatblade ekstrakt som tilføjer den skønne duft af solmodne tomater.
  Indhold 300 ml
  Uden Parabener
 • Du Coeur vaskemiddel med lindeblomst duft. Fransk produceret vaskemiddel med lindeblomst duft, beriget med spearmint, bergamotte, petitgrain, citron og appelsin samt æteriske olier.
  Fjerner snavs og pletter, tøjet bliver frisk og efterlades med en skøn og dejlig duft.
  Fri for syntetiske farvestoffer Ikke testes på dyr.Indeholder: 1 liter. Dosering ca 50 ml pr vask.
  Ingredienser i vaskemidlet : 5% eller mere men mindre end 15% Anionic surfactants, Non-ioninc surfactants, Soap, Mindre end 5% Phosphonates, Methylchloroisothiazolinone, Methylisothiazolinone, Perfumes, Linalool.
Go to Top