BLOMSTER

Vi har mange kunder som vi har fulgt gennem nogle de store begivenheder i deres liv. Fra de glade arrangementer som konfirmation, bryllup, barnedåb og også de sørgelige anledninger som sygdom og begravelse.

Vi laver unikke buketter til enhver lejlighed – altid med et lille twist.

Hver blomst har sin egne kendetegn og hver modtager har sin stil.

Vores buketter bindes, så de passer til modtagerens stil og ønsker og bliver altid bundet med kærlighed – uanset om det er den klassiske, den farverige eller grøftekant-inspirerede buket.

Hver buket er en gave til en, du holder af og vi vil designe den til dem med kærlighed. Hver gang.

Ønsker du buketten klar til afhentning i butikken, så bestil på forhånd på mail eller telefon.

Vi leverer i hele Storkøbenhavn og pakker altid blomsterne smukt ind, lige meget om der er til dig selv eller til en gave.

Vi vil glæde os til at skabe en skøn og unik buket til dig eller dine kære.

Dedikeret til at redde husplanter Vi køber altid kvalitetsplanter og –blomster og vi er her altid hvis du skulle have nogle spørgsmål. Besøg vores plantepleje hvor du finder tips og gode råd til pasning af dine planter. Vi bliver nemlig også triste, når din nyindkøbte plante ikke holder længe.
Vi elsker hvert nabolag i København. Men Vesterbro er vores hjem, både for vores lejlighed og vores butik. Det er her vi ønsker at være: for alle vores Cool & Cozy naboer og venner. Og vi er stolte af at være en del af jeres liv, ved hver plante og blomst vi sælger.

BRYLLUP

Vi tager dit bryllup ligeså seriøst som dig og vi vil altid mødes med dig til en personlig konsultation, for at tale om dine ideer, planer og farveskema. Vi ønsker at du skal have det bryllup du altid har drømt om. Vi er her for at hjælpe dig udarbejde din vision eller hvis du har brug for hjælp til at udvikle din drøm, vil vi gerne hjælpe dig på rette vej.

EVENTS

Gør din begivenhed mindeværdig med smukke blomster, som vil give dine gæster noget at tale om og samtidig afspejle dit professionelle brand. Vi skræddersyr dine blomster til netop din begivenhed og tilhørende lokaler, for at skabe den perfekte atmosfære til at overraske dine klienter. Vi ønsker at gøre din begivenhed til en man husker, lige fra de udvalgte farver og stil til duften af friske blomster.

SYMPATI BLOMSTER

I århundrede er blomster blevet givet som et symbol på kondolence og erindring. Uanset alder og religion, formidler de budskabet om kærlighed, venskab og håb på tidspunkter hvor ord kan være svære at udtrykke. Hos Cool & Cozy mener vi, at alle er lige så individuelle i døden, som i livet og derfor bruger vi kun de flotteste og mest friske blomster til vores bårebuketter.

0