VORES HISTORIE

Først og fremmest, tak fordi du støtter en lokal forretning. Vi lægger vægt på at være en lokal blomsterforretning, og arbejder hårdt på at udbyde kreative blomster og høj kvalitets planter til vores naboer og venner. Men uden dig ville vi ikke være her.

Vi laver alle vores buketter i butikken og specielt til din elskede. Dette betyder mere arbejde til os, men vi ville ikke have det på nogen anden måde. Vi springer ikke over hvor gærdet er lavet bare for at kunne tjene det ekstra. Vi elsker at kende historierne bag hver eneste af vores kreationer. Hos Cool & Cozy er du altid vigtig.

Vi vil altid være ærlige og gennemsigtige over for dig og vise dig vores hjerte. Vores butik er vores andet hjem og vi ønsker at du altid føler dig velkommen og hjemme. Du er altid velkommen til at kigge forbi hvis du leder efter lidt lækkert til hjemmet, en værtindegave eller en smuk buket til en særlig anledning.

Om Trille og Hicham

Hvad sker der, når en dansk pige forelsker sig i en elskelig marokkaner? De bliver gift og i kærligheds eksil flytter de til Sverige. Trille og Hicham Dif flyttede tilbage til Vesterbro og er nu ejerne af Cool & Cozy og de ved, at kærlighed overvinder alt. Lige fra at fejre din bryllupsdag, sige dit sidste farvel eller bare købe en ny plante fordi det gør dig glad.

Marokko i København

Når marokkansk coolness møder den danske hygge finder du en unik blomsterbutik, som du ikke oplever andre steder i København. I Marokko er de lokale forretninger og markeder steder, hvor du mødes og deler hverdagens begivenheder. På Vesterbro kan du finde den samme ånd med kreative og inspirerende lokale beboere, som gør Vesterbro til Vesterbro. Kom forbi og se for dig selv: Vi er sikre på, at du går herfra med et smil på læben.

0