BRYLLUP

Lad os stå for blomsterne til jeres store dag

Vi skaber unikke brudebuketter, knaphulsblomster, blomsterkranse og blomsterpynt til kirken/festen helt efter jeres ønsker. Vi rådgiver jer, så I får de smukkeste blomster, som passer lige til præcis jer.

Book en gratis og uforpligtende konsultation om jeres bryllupsblomster.

BEMÆRK: Levering af brude- og bryllupsbuketter koster kr. 125 

Ring til os på +45 27 24 20 01
eller book et møde online med os her:

Bryllups buket

10 års erfaring

Med vores 10 års erfaring og en ægte passion for brylluper er I sikret den bedste oplevelse på jeres store kærlighedsdag.

Brudebuketten er den vigtigste buket i jeres liv. Vi er her for at gøre jeres specielle dag endnu mere speciel med personlige smukke blomsterkreationer.

Hos Cool&Cozy skaber vi buketter til alle salgs bryllupper, og skræddersyer altid unikt til jer. Vi laver alt fra den klassiske runde rokokobuket til vilde og farverige brudebuketter.

I er i centrum

Vi elsker at kende historierne bag hver eneste af vores blomsterkreationer. Hvilken historie skal dine blomster fortælle?

Måske historien om da I mødte hinanden på en lille græsk ø, og drømte om at åbne jeres eget sted, og blive der for evigt. Eller historien om hvordan I trods forskellige kulturer og baggrunde mødte hinanden og forelskede jer.

Book en gratis bryllupskonsultation, så sætter vi god tid af til at tale om jeres ønsker og drømme for jeres store dag. Her kan vi snakke om farver, temaer, opsætning, sæson og andre vigtige faktorer for at skabe et unikt resultat skræddersyet til jer.

Hvorfor vælge os?

Vi forener jeres store dag og kærligheden med blomster efter jeres ønsker og drømme. Det har vi gjort siden 2009, hvorfor vi efterhånden er blevet en fortrukken blomsterleverandør for både danske og udenlandske par.